de lessen op dinsdagmorgen zijn gestart voor degenen die willen en kunnen!

Vanaf dinsdagmorgen 19 mei!!! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Vanmiddag heb ik toestemming gekregen van gemeente Nederweert. Hiernaast is ook de voetbalvereniging RKSV Merefeldia akkoord! Inschrijving is open! stuur een mailtje, dan ontvang je een bevestiging!!! Donderdagavond starten er nog geen lessen!

dames!
De eerste lessen zijn vanmorgen weer gegeven. Ik vond het heerlijk.... en volgens wat de dames als feedback gaven.... de dames ook! 
Nog geen binnenlessen, wel buiten....
Jammer genoeg mogen we nog niet starten met onze binnenlessen. Vooralsnog staat dit gepland pas vanaf 1 september.  Maar jullie weten, hoe belangrijk ik het vind dat jullie blijven bewegen!  Bewegen zorgt ervoor dat je fit en gezond blijft en juist nu is dit zo hard nodig!  Omdat we nog niet binnen mogen beginnen, start ik daarom met een alternatief.
Graag wil ik vanaf dinsdag 19 mei weer met buitenlessen starten, eerst alleen op de dinsdagmorgens voor de dames die dit willen en kunnen! Wellicht starten we erna ook op de donderdagavond.  Op de dinsdagen beginnen we eerst 5 keer, en als dit bevalt en er is voldoende animo, zetten we dit dan voort!  Misschien ook wel de zomer door..... Ook niet-leden en ex-leden zijn van harte welkom.
Wanneer en waar:
Op de dinsdagen vanaf 19 mei  op de voetbalaccommodatie van Merefeldia:
9.30-10.30  pittige fitgym maar nu als 'buitenworkout' : spierversterkende oefeningen en stretches (met ervoor warmingup), algemene conditie/uithoudingsvermogen. Dit op een vernieuwde wijze die je vast heerlijk vindt!
10.45-11.45: buitenyoga. (let op 15 minuten latere start, vanwege veiligheid). rustige oefeningen, stretches en kracht voor het hele lichaam.
Bij regen
Bij regen gaat de les niet door.  Als de les NIET doorgaat, vermeld ik dit uiterlijk op dinsdagmorgen 8.45 op mijn website.  
Betaling:
Omdat jullie allemaal hebben betaald voor de bekende binnenlessen en ik niemand wil verplichten deel te nemen aan de buitenlessen, laat ik dit separaat betalen.  Op die manier kies je ook zelf ervoor of je deelneemt!  Toch hoop ik, dat velen deelnemen! Het zal je goed doen!!
De binnenlessen, waar reeds voor betaald is, starten dan erna weer zodra dit mag en kan.
Ook de buiten- lessen worden vooraf betaald  en dit mag overgemaakt worden. Als het regent en de les gaat niet door, wordt de einddatum van betaling verschoven, zoals jullie dit gewend zijn. Als je zelf niet komt, loopt de betaling door, maar mag je de les wel inhalen (ook later in het jaar binnen).  Voor 5 lessen betaal je € 25 (niet leden € 35)  Als je liever per keer betaalt, mag dit ook (€ 8,50 per les, niet leden € 10 per les). Dit laatste kan alleen als er voldoende plek is.  De eerste periode is dan (als er geen lessen uitvallen door regen)  19 mei, 26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni.  Als het bevalt en er is voldoende animo, zetten we dit dan voort.
Voorwaarden:
Natuurlijk mag je niet neus-verkouden zijn, hoesten of andere verschijnselen van corona hebben.  Verder verzoek ik je écht 1,5 meter afstand minimaal te houden, ook  bij binnenkomen en verlaten van de accommodatie. Let hier ook goed op bij het parkeren en ophalen van je fiets. En zoals je ziet heb ik 15 minuten tussen de lessen genomen, om het 'kruisen' tegen te gaan. Verlaat dus na het 1ste uur gelijk de accommodatie en ga napraten met hooguit 2 dames (ook op 1,5 m afstand)  ver weg van de fietsen en de looproute.   Ga voor de les thuis naar de toilet. Neem je eigen mat en/of handdoek mee.  
Opgeven:
Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen (lisettesickmann@hotmail.com). Schrijf erbij of je naar de dinsdag-les van 9.30 of 10.45 komt en vermeld ook je telefoonnummer .  Je ontvangt dan,  een bevestigingsmail  en mijn rekeningnummer om het geld over te maken.  Je inschrijving is definitief als het geld is overgemaakt.  Er is beperkt plaats, dus als je verzekerd wilt zijn van een plek, geef je snel op.
Vragen of opmerkingen:
Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel niet me te mailen of te bellen ( liefst tussen 17.00 en 18.00).
 
Hopelijk tot binnenkort !
Lisette
www.lisettesickmann.nl, tel 06-21406731
 
 
 
 

Archief

Laatste nieuws