Door van Houten is overleden...

Helemaal plotseling is op 25 maart Door overleden aan een hartstilstand

Gisteren las ik  met ontzetting het bericht dat Tonny Bruynaers me had gestuurd: haar schoonzusje Door was de avond ervoor plotseling overleden aan een hartstilstand. Door van Houten zat samen met Tonny en Willemien, haar 2 schoonzusjes, donderdagavond van 20.30-21.30 op de yoga. Door genoot van het leven en gezelligheid en ging vaak na de les met haar 2 schoonzusjes een lekker wit wijntje drinken in de bar van de sporthal om de week door te spreken. Door had een hele hechte band met  Tonny en Willemien. Ik ziet ze nog zitten met hun drietjes... 
Door had een goede gezondheid en was nooit ziek. Helemaal plotseling is het noodlot toegeslagen. Door is 63 jaar geworden en laat haar man Wim achter.
Zo vreemd om dit bericht te ontvangen in deze bizarre tijden. Je kunt niet naar een afscheid, geen gezamenlijk geschreven kaart van de groep sturen naar haar man. Natuurlijk zal ik dit wel namens de groep doen. 
Ook middels dit bericht condoleer ik Tonny, Willemien en Wim en alle familieleden met dit grote verlies. Ik wens hun heel veel sterkte om dit verlies te verwerken.     
Kijk voor de rouwadvertentie op www.Nederweert24.nl

Archief

Laatste nieuws