oudste deelneemster van de yoga werd 80 jaar!

Hilde Heyblom werd 80! En dat werd gevierd met heerlijke wafels!

Hierbij ook het recept van de wafels van Hilde.

Sommige dames zeggen heel terecht op een gegeven moment hun lidmaatschap op. Soms vanwege een verhuizing,  behoefte  aan wat anders, zorgtaken of werk, maar ook soms vanwege een lange ernstige blessure of problemen met bewegen.
Lisette heeft geen leeftijdsgrenzen aan haar lessen, ondanks dat sommige dames er al héél lang bij zijn, sommige wel meer dan 30 jaar.  Want ze kent dames die 75 op hun identiteitsbewijs hebben staan, maar een biologische leeftijd hebben van iemand van rond de 60. In de les wordt dus niet naar leeftijd gekeken, maar naar wat je wilt en kunt. En het is belangrijk dat je 'baat' hebt van de les: je spieren moeten krachtiger worden of op kracht blijven, je conditie moet op peil blijven en het is belangrijk dat je met nieuwe energie en 'blij' uit de les gaat. Voel dus vooral wat de les JOU brengt! En als de les je niets (meer) oplevert, kijk dan gerust rond naar iets wat beter bij je past! Blijf wel bewegen... iedere dag!
Hilde Heyblom, de oudste deelneemster en er ook al héél lang bij, is onlangs 80 geworden!!!  En dat vierde ze na de les op dinsdagmorgen met een traktatie van  koffie en zelfgebakken wafels. Omdat veel dames de wafels  heeeeeeeeel erg lekker vonden, hierbij het recept:
 
wafels van Hilde:
2 pakjes roomboter
500 gr. lichtgekleurde basterdsuiker
10 eieren
1 pak zelfrijzend bakmeel van Koopmans
1 fles advocaat
2 eetlepels zonnebloemolie,
rozijnen naar behoefte.
 
We hebben gesmuld!  

Archief

Laatste nieuws