Receptie i.v.m. het 25-jarig jubileum

Al 25 jaar sportlessen low impact aerobics en body+mind in Nederweert!

Het is al weer 25 jaar geleden dat Lisette Sickmann in Nederweert startte met sportlessen. Inmiddels is het ene uurtje low impact aerobics uitgegroeid tot 4 uur per week.

Wie had kunnen denken, toen Lisette in 1983 het initiatief nam om in Nederweert sportlessen voor dames op te starten, dat deze sportlessen in 2008 nog steeds zo populair zouden zijn? En dat een aantal leden van het eerste uur nog steeds iedere week actief zijn!

Lisette is erg trots op deze prestatie, en daarom werden alle leden en niet leden uitgenodigd voor een receptie op 24 augustus bij Lisette thuis!

51 dames bezochten de feestelijke receptie en het is een gezellige middag geworden.

Het was “verboden”om een cadeau mee te nemen, maar desondanks werd Lisette overladen met kaarten met lieve teksten, prachtige bloemen, een prachtig boekwerk met foto’s en teksten, een prachtig kunstwerk en schilderijtjes. Na afloop ontvingen de dames allemaal een klein jubileumpresentje.

Gelukkig was het tijdens de receptie lekker weer en en bleef het droog waardoor alles buiten kon plaats vinden. Onder het genot van een hapje en een drankje werden veel herinneringen opgehaald.

Alle foto's die tijdens de receptie gemaakt zijn, zijn te zien op het webalbum

   

Archief

Laatste nieuws