superleuke jubileum-activiteit met high-tea

64 dames waren zaterdag 18 augustus bij Lisette in de tuin

Prachtig weer, heerlijke baksels en lekkere gerechten!

Wat was het gezellig  op zaterdag 18 augustus tijdens de high-tea! En wat een geweldige opkomst! En wat lief dat zovele dames nog een heerlijk gerecht hadden gemaakt!  En daardoor was er voldoende keus: pompoencake met kokos en pecannoten, minibinenstichjes (moscovisch deeg met slagroom en kersen), amarenencake, brownies, scones, appelcakecarré's, taartjes, éclairs, en allerlei hartige hapjes waaronder wraps en sandwiches. Hartelijk bedankt voor alle creatieve dames nogmaals!

Om 14.00 uur stroomde de tuin vol. Na een ronde lekker smikkelen werd er een kleine quiz gedaan. Gonnie Lenders kwam als winnares uit de bus! Zij raadde in de laatste ronde precies het aantal dames dat bij het 25 jarig jubileum exposeerden tijdens de garden-fair (18!). 

De hele middag kon ook een tafelspel worden gespeeld. En dit werd gewonnen met 275 punten door José Moonen, nadat Hannie Brouwers bijna de hele middag bovenaan had gestaan!
Bedankt lieve dames voor alle mooie woorden, de prachtige kado's en attenties (wat NIET de bedoeling was!), de schitterende bloemen, de lieve kaarten... Het was onvergetelijk! Een prachtige start van dit lustrumseizoen!

Bekijk de foto's hier
 
 
 

Archief

Laatste nieuws