Week 8 zonder lessen is voorbij, MAAR.....vanaf 11 mei mag men weer buiten sporten!!!!

Dus ik begin met een alternatief..... buitenlessen voor diegenen die willen en kunnen!

Jammer genoeg mogen we nog niet starten met onze binnenlessen. Vooralsnog staat dit gepland pas vanaf 1 september.  Maar jullie weten, hoe belangrijk ik het vind dat jullie blijven bewegen!  Bewegen zorgt ervoor dat je fit en gezond blijft en juist nu is dit zo hard nodig!  Omdat we nog niet binnen mogen beginnen, start ik daarom met een alternatief.
De rijksoverheid heeft spelregels gemaakt hierover. Deze worden aangevuld met maatregelen van de Veiligheidsregio. De gemeente heeft de regie over het gebruik van de buiten(sport)accommodaties. Momenteel heb ik een aanvraag gedaan om buiten de lessen op te starten. Ik verwacht hier gelijk na het weekend al een goedkeuring over. Ook heb ik contact gehad met Merefeldia.
Omdat jullie allemaal hebben betaald voor de bekende binnenlessen, en ik niemand wil verplichten deel te nemen aan de buitenlessen, laat ik dit separaat betalen. De binnenlessen starten dan erna weer, waar reeds voor betaald is, zodra dit mag en kan.
Buitenlessen:
Graag wil ik vanaf dinsdag 19 mei weer met buitenlessen starten, eerst alleen op de dinsdagmorgens voor de dames die dit willen en kunnen!  Wellicht starten we erna ook op de donderdagavond.  Op de dinsdagen beginnen we eerst 5 keer, en als dit bevalt en er is voldoende animo, zetten we dit dan voort!  Misschien ook wel de zomer door..... Ook niet-leden zijn van harte welkom, mits er plaats is!
Wanneer en waar:
Op de dinsdagen vanaf 19 mei, waarschijnlijk  op de voetbalaccommodatie van Merefeldia:
9.30-10.30  fitgym maar nu als 'buitenworkout' : spierversterkende oefeningen en stretches (met ervoor warmingup), algemene conditie/uithoudingsvermogen, op leuke, vernieuwde wijze!!
10.45-11.45: buitenyoga. (let op 15 minuten latere start, vanwege veiligheid).
Bij regen
Bij regen gaat de les niet door.  Als de les NIET doorgaat, vermeld ik dit uiterlijk op dinsdagmorgen 8.45 op mijn website (deze hoeft niet betaald te worden).  
Betaling:
Ook deze lessen worden vooraf betaald  en dit mag overgemaakt worden. Als het regent en/of de les gaat niet door, wordt de einddatum van betaling verschoven, zoals jullie dit gewend zijn. Als je zelf niet komt, loopt de betaling door, maar mag je de les wel inhalen (ook later in het jaar binnen).  Voor 5 lessen betaal je € 25.  Als je liever per keer betaalt, mag dit ook (€ 8,50 per les). Dit laatste kan alleen als er voldoende plek is.  De eerste periode is dan (als er geen lessen uitvallen door regen)  19 mei, 26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni.  Als het bevalt en er is voldoende animo, zetten we dit dan voort.
Voorwaarden:
Natuurlijk mag je niet neus-verkouden zijn of andere verschijnselen van corona hebben. Verder verzoek ik je écht 1,5 meter afstand minimaal te houden bij binnenkomen en verlaten van de accommodatie. En zoals je ziet heb ik 15 minuten tussen de lessen genomen, om het 'kruisen' tegen te gaan.  Ga voor de les thuis naar de toilet. Neem je eigen mat en/of handdoek mee en een flesje water. 
Ander aanbod:
Hiernaast ben ik van plan nog andere activiteiten,workshops en lessen te organiseren in de zomerperiode. Zodra ik een geschikte buitenaccommodatie vind voor de donderdagavonden, starten ook de donderdagavonden weer op, maar waarschijnlijk van 19.00-20.00 en 20.15-21.15. Houd alvast rekening met de aangepaste lestijden!  En  houd mijn website in de gaten als je hier mee over wilt weten.
Opgeven:
Je kunt je opgeven door mij een mail te sturen (lisettesickmann@hotmail.com). Schrijf erbij of je naar de dinsdagles van 9.30 of 10.45 komt.  Je ontvangt dan, zodra ik toestemming van de gemeente heb en als er plaats is voor je,  een bevestigingsmail  en mijn rekeningnummer om het geld over te maken.  Je inschrijving is definitief als het geld is overgemaakt.  Er is beperkt plek, dus als je verzekerd wilt zijn van een plek, geef je snel op.
Heb je nog vragen? bel me gerust  tussen 17.00 en 19.00 uur: 06-21406731.
 
 

Archief

Laatste nieuws