Workshop CHANGE.
Training van 3 aaneengesloten dagen, waarin je werkelijk een verandering kan bewerkstelligen. Heb je altijd al DE grote verandering willen realiseren? Tijdens deze workshop ga je op zoek naar je eigen beperkingen, waarom veranderen tot nu toe iet lukte. Maar tevens ga je deze oplossen! Ook vind je deze dagen jouw persoonlijke talenten, die je in kunt zetten om jouw verandering te bewerkstelligen.


 

Workshop Effectief Communiceren.

Denk eens die laatste ruzie met je partner of met je kinderen. Of denk eens aan een opmerking naar een collega, die anders uitviel dan dat je dacht. Waarom reageert de ene persoon totaal anders op een gebeurtenis dan de ander? Tijdens deze dag zul je vaardigheden leren en inzichten krijgen, waardoor je effectiever zult kunnen communiceren en anderen beter zult begrijpen. Een ééndaagsse training, die je aan het denken zet…

Workshop Bereik je Doel!

Workshop van 2 dagen. Wat wil je echt, met je carrière, met je leven, met je bedrijf. Wat houd je tegen om jouw doel te bereiken en wat kan je helpen? Met deze workshop neem je de eerste stap naar succes!

Body & Mind week
Een week die volledig gericht is op jouw eigen ontwikkeling, met o.a oefeningen gebaseerd op Pilates, yoga, Tibetaanse oefeningen en een programma, waarbij technieken worden gebruikt vanuit NLP.

Sport & Actief week
Na een vroege ochtendsessie die gericht is op conditieverbetering en spierversterkende oefeningen, gedurende de week overdag een afwisseling van sportieve activiteiten onder begeleiding, zoals Nordic walking, mountain- biken, aerobic, poweryoga, Pilates etc.

Fit & Slank week
U krijgt dagelijks bewegingsoefeningen gericht  op vetverbranding  en goede houding (o.a. uit Pilates, poweryoga, en callanetics). Ook krijgt u 2 workshops, waardoor uw instelling met betrekking tot eten zal veranderen! Natuurlijk zijn de maaltijden gezond en smakelijk, maar ook calorie-arm!

 

Training co-creatie

Hoe kun je samen met stakeholders creatieve oplossingen bedenken voor (maatschappelijke) uitdagingen op een ontspannen en plezierige wijze! Hoe zorg je écht voor eigenaarschap!

Van adviseur naar coach

Als je een ander of andere instelling wil helpen, ben je wellicht geneigd te adviseren. Je onderzoekt wellicht de feiten en vandaar uit geef je jouw visie. Soms doe je een voorstel om een bepaald besluit te nemen. Maar WAT gebeurt er, als je alleen een spiegel voorhoudt, als je alleen de ander toch inzichten laat komen, als je op deze wijze samen met de ander of anderen tot een oplossing komt. Dit laatste zorgt volgens mij écht voor verandering. Echt voor eigenaarschap. Echt voor een vervolg.... 

Yogaweekenden

Kijk voor yogaweekenden en retraites op yogaweekenden.nl


Stuur een mail naar lisettesickmann@hotmail.com als je meer informatie wilt!